Over ons

Over ons IP Onderhoud

Welkom bij IP Onderhoud, waar vakmanschap en tevreden klanten hand in hand gaan. In 2016 startte Iemko Piek dit bedrijf met een visie: hoogwaardig onderhoud leveren dat het verschil maakt. Sindsdien hebben we met trots een diverse klantenkring opgebouwd, bestaande uit enthousiaste bedrijven en particulieren die de weg naar ons weten te vinden.

Wat Doen We?

Bij IP Onderhoud streven we ernaar om uw leefomgeving mooier te maken. Ons team, onder leiding van Iemko Piek, biedt een breed scala aan diensten voor zowel binnen als buiten uw huis. Van schilderen, behangen, stucen, glaszetten tot houtreparatie, we zijn er om uw woonwensen te realiseren.

Wat ons bijzonder maakt

Een van de dingen waar we het meest trots op zijn, is dat onze klanten ons aanbevelen. Iemko Piek deelt zijn enthousiasme: "Het loopt lekker. Bedrijven en particulieren weten ons goed te vinden. Het leukste is dat we de meeste klanten binnenkrijgen door mond-tot-mondreclame. Mensen hebben een positieve ervaring met ons bedrijf en vertellen dat door aan een ander. Daar ben ik best trots op, eerlijk gezegd."

Onze ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak begon Iemko Piek zijn reis als schilder op slechts 16-jarige leeftijd. Nu, als ondernemer, geniet hij elke dag van zijn werk: "Er is niets leukers dan gevarieerd werk te doen waarbij je ziet dat het iets fraais oplevert, waarmee je klanten dik tevreden zijn. Die waardering is geweldig!"

Image

0+

Jaar ervaring

Waar zijn we actief?

Hoewel we onze wortels hebben in de Krimpenerwaard, reikt onze service verder. Ons team, inclusief medewerkers, is regelmatig aan het werk in Gouda, Rotterdam en omstreken. We staan klaar om uw huis in volle glorie te herstellen, waar u ook woont.

Bij IP Onderhoud is uw tevredenheid onze prioriteit. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen en klussen. We kijken ernaar uit om samen te werken en uw huis te transformeren tot een plek waar u trots op kunt zijn.